AMD RX 560 ekran kartı güncelleme

Hasan26

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarcı AMD Radeon Software yükleyici yi yüklemiş zaten bilgisayarıma. Fakat ben şimdi ekran kartını güncellemek için AMD'nin sitesinden indirdim. Gene aynı programı indirdi. Önceki bilgisayarının indirdiği AMD Radeon Software yükleyici programını indirilenlerden silsem sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki siz bilirsiniz, bilgisayarınızda kullanacağınız programlara karışamam. Rica ederim.
Reis tekrar reis ediyorum ama valorant girdim normalde FPS sabit oluyodu çok fazla oynamıyodu 180-200 fps civarı şimdi 120 ye dusuyo saniyelik tabi bunlar 200 oluyo bu amd paneli önceden yoktu şimdi var o yüzden mi oluyo ayarlarla mı ilgili bilgim varmı?

Reis tekrar reis ediyorum ama Valorant girdim normalde FPS sabit oluyordu çok fazla oynamıyordu 180-200 FPS civarı şimdi 120'ye dusuyor saniyelik tabii bunlar 200 oluyor bu AMD paneli önceden yoktu şimdi var o yüzden mi oluyor ayarlarla mı ilgili bilgim var mı?

AMD paneli dediğiniz Radeon Software sanırım. Oradan ayarlarınızı yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı