AMD Ekran kartı sürücüsünü güncelleme

Bakın Bir arkadaş Casper Bilgisayar aldığım için öyle yazıyor diyor size açtığım konunun linkini atayım okuyun cevapları falan gerçek ekran kartım AMD Radeon HD 5450'imiş Ama orada Ati radeon HD 6230 yazıyormuş. Konunun linki Windows 8.1 Yükledikten sonra ekran kartı değişti ? | Technopat Sosyal

Bakar mısınız? Arkadaş Casper bilgisayar aldığım için öyle yazıyormuş gerçek ekran kartım AMD Radeon HD 5450'imiş Ama onlar Ati Radeon HD 6230 yazıyormuş konunun linkini vereceğim Windows 8.1 Yükledikten sonra ekran kartı değişti ? | Technopat Sosyal

İki kere göndermişim pardon. :D

İşletim sistemim Windows 8.1 Pro media center içeren falan yazıyor :D

Yok öyle bir şey. O zaman bende ekran kartı almazdım Intel HD Graphics 2000'i GTX780Ti olarak gösterip Crysis 3'ü açardım değil mi? Resimlerdeki masaüstüne göre gösterdiğime göre driverinizi indirin paşa paşa kullanın.

Yok öyle bir şey. O zaman bende ekran kartı almazdım Intel HD Graphics 2000'i GTX780Ti olarak gösterip Crysis 3'ü açardım değil mi? Resimlerdeki masaüstüne göre gösterdiğime göre driverinizi indirin paşa paşa kullanın.

Bilgisayardan anlayan bir akrabam geldi AMD'nin sitesinden hemen bir şey indirdi yükledi AMD Catalyst falan güncelledi ve AMD Gaming Evolved adında bir uygulama yüklendi doğrumu yüklemiş hala 5450 yazıyor ama.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı