AMD RX 560 ekran kartı güncelleme

Hasan26

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarcı AMD Radeon Software yükleyici yi yüklemiş zaten bilgisayarıma. Fakat ben şimdi ekran kartını güncellemek için AMD'nin sitesinden indirdim. Gene aynı programı indirdi. Önceki bilgisayarının indirdiği AMD Radeon Software yükleyici programını indirilenlerden silsem sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş installer dosyasını silince programın gittiğini sanıyor. :D
İlk bilgisayar kullanırken kısayolu silip programı sildiğimi sanardım.

Direkt güncelle.
SS atar mısın "Program ekle ve kaldır" bölümünden.
Program ekle kaldır da olmadığı için başka yapabilecek bişey mi varda ben bilmiyorum ss attım cevapta gelmedi zaten 😂

.
Driver booster orda mı?

SS düzgün değil ki. "Program ekle ya da kaldır" kısmına gidip klavyedeki PrtSc tuşuna bas, Buraya gelip Yapıştır.
Kardeşim driver booster d yle basliyoya yani d de sadece discord var görmüyor musun neresi düzgün değil bilgisayar kullanmayı hala öğrenememişsin kusura bakma
İsterseniz sürücüyü temiz kurulum ile kuralım. Buradaki yaptığım rehber ile bulup kurulumunu yapabilirsiniz. Tümünü kaldırmak için DDU kullanın. Daha sonra bu rehber ile sürücü kurun.
Zaten o rehberdeki yerle aynı şekilde yükledim WHQL olanı indirdim 21.6.1 sürümü gözüküyor sadece.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı