AMD RX 560 ekran kartı güncelleme

Hasan26

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarcı AMD Radeon Software yükleyici yi yüklemiş zaten bilgisayarıma. Fakat ben şimdi ekran kartını güncellemek için AMD'nin sitesinden indirdim. Gene aynı programı indirdi. Önceki bilgisayarının indirdiği AMD Radeon Software yükleyici programını indirilenlerden silsem sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Booster programı sanırım kurulmamış program ekle kaldır da yok installer da var o dursa silmesen sorun olur mu?

Denetim masasında yoksa kurulmamıştır. Ancak kurmanızı da tavsiye etmem. Kurmayacaksanız setup dosyasını da silebilirsiniz.

Peki siz bilirsiniz, bilgisayarınızda kullanacağınız programlara karışamam. Rica ederim.
Reis tekrar reis ediyorum ama valorant girdim normalde FPS sabit oluyodu çok fazla oynamıyodu 180-200 fps civarı şimdi 120 ye dusuyo saniyelik tabi bunlar 200 oluyo bu amd paneli önceden yoktu şimdi var o yüzden mi oluyo ayarlarla mı ilgili bilgim varmı?

AMD paneli dediğiniz Radeon Software sanırım. Oradan ayarlarınızı yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…