Rehber AMD RX 5600 XT ile Ethereum madenciliği yapmak

zotac 1070 8 gb var elimde bundan ne geliri elde edebilirim boş boş yatıyor kart.

3 mh/s için kartın garantisini kaldırmaya gerek var mı? Eğer yine de istiyorum diyorsanız da modlu VBIOS'lar hakkında pek bilgim yok. Ayrı bir konu açarsanız daha faydalı olur.

3 mh/s için kartın garantisini kaldırmaya gerek var mı? Eğer yine de istiyorum diyorsanız da modlu VBIOS'lar hakkında pek bilgim yok. Ayrı bir konu açarsanız daha faydalı olur.
anladım hocam kurcalamaya gerek yok o halde peki sizin rehberinizdeki modu ayarlamak istediğimde cmd ekranında şöyle bir sorunla karşılaşıyorum sebebi nedir ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 70
@ItsAllGoodman Hocam benim ayarlarım bu şekilde 40,5 mh/s alıyorum ama effective Speed 29 mh/s olarak gözüküyor. 1 günlük mining yaptım Binance pool üzerinden yaklaşık 1.8 dolar getirisi oldu fakat mining calculatordan hesapladığım zaman ortalama 2.5 dolar getirmesi gerektiği gözüküyor. Phoenix miner üzerinde sabit 40mh alıyorum ama görseldeki gibi dalgalanmalar oluyor bunun nedeni nedir?

Merhaba şu anda voltaj 800'de sıcaklık 55 derece civarı (1900 RPM ) watt 94 civarı. İyi midir? Voltajı 700 yaptığımda watt 80 falan oluyor ama o zamanda sistem en fazla 1 saat sonra restart atıyor. Radeon sürümünü 20.9.1 yaptım çünkü 20.4.2 de restart atıyor PC. Phoenix minerda bu ayarlar ile 42.7 mh alıyorum.

Son düzenleme:
Gayet iyi değerler. İsterseniz voltajı onar onar azaltıp da deneyebilirsiniz. Kapanmadığı noktada bırakırsınız.

@ItsAllGoodman bu sefer sistem restart atmadı ama ekran donup mining durmaya başladı bende güç limitini 6 yaptım. Saat hızı 1186, voltaj 800mv. Güç limitini kaldirsam mi? ( sistem uyku moduna girdiğinde restart atıyor bir de bu yüzden onu da kapattım. )

Güç limitine hiç dokunmadığım için bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…