Abdurrahman Kayaş
Kilopat
tmm ilginiz için teşekkürlerİşte onu tam bilmiyorum voltaj düşsemi daha kar edersin yoksa mh arttırmakmı kar yaptırır.
tmm ilginiz için teşekkürlerİşte onu tam bilmiyorum voltaj düşsemi daha kar edersin yoksa mh arttırmakmı kar yaptırır.
Tamam ilginiz için teşekkürler![]()
Ben RX 5600XT MSI Mech modeli kullanıyorum. 1 aydır kazım yapiyorum. Ayarlarım bu şekilde.
Eki Görüntüle 867887
Eki Görüntüle 867889
Eki Görüntüle 867890
Ortalam 40mh değeri ile günlük şu anki kur üzerinden 6 dolara yakın kazanç bırakıyor. Tabi bu etheriumun değerine ve kazım zorluğuna göre, doların değerine göre değişebilir.
Bu güç tüketimi ile 38.9 hashrate gerçekten iyi miş galiba saat hızını düşürmüşsünüz VRAM arttırılmış.
Aynen hocam saat hızının çok etkisi yok bellek hızı daha önemli zaten sizde deneyerek de görebilirsiniz. Voltaj 800mv da sorunsuz 90 Watt çekiyor, hem de ısınmıyor. Stock ayarlarda yine 39-40 mh/s alıyor. Böyle ben ısınmıyor hem de düşük güç tüketimi. Deneyerek sizinde böyle yapmanızı tavsiye ederim.
Sizdeki rx 5600xt hangi marka model 39.70 mh/s demek istediniz dimi hocam?Saat hızını 1200'e kadar düşürdüm bellek hızı 1860'da yine de 89.70 üzerine çıkamadım ben.
ama ısınma problemi fln yok böylede iyi.
aynen 39.70 89 olmuş pardonSizdeki rx 5600xt hangi marka model 39.70 mh/s demek istediniz dimi hocam?
Aynen 39.70 89 olmuş pardonXFX RX 5600 XT hocam.
bu şekilde hocamGayet iyi hocamkaç Watt çekiyor voltaja ne girdiniz
Bu şekilde hocam.
Eki Görüntüle 869374
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.