AMD RX 570 ile ETH mining yapılmıyor

radyoaktif

Kilopat
Katılım
9 Nisan 2014
Mesajlar
249
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar iyi günler. Elimde aşağıdaki sistem var ve ben Binance pool ya da Ethermine üzerinden ETH kazmaya çalışırken "out of Memory" hatası alıyorum.

Sistemim bu:
Ekran kartı: AMD RX 570 4GB
İşlemci: Intel i7-7700 3.60GHz
Anakart: Technopc, anakartın hiçbir şekilde bilgisine ulaşamadım.
RAM: DDR4 32 GB (16x2)
İşletim Sistemi: Windows 10 Ent. 64 Bit

lolMiner ile ethermine.org veya Binance pool üzerinden ETH kazmaya çalıştığımda tüm mining programlarında "out of Memory" hatası alıyorum.

Ardından Binance'taki teamredminer, bminer, nbminer, gminer gibi 4 ayrı kazım programından yine Binance üzerinden kazmayı denediğimde yine ya "out of Memory" hatası veriyor ya da kazmaya hiç başlamıyor.

"Out of Memory" hatası almamak için gereken 2 ayarı da yapmama rağmen sonuç değişmedi. Bellek için başlangıç ve bitiş boyutunda birden çok değer denedim ama işe yaramadı.

Ayrıca lolMiner ile kazmaya çalıştığımda kazıyor gibi gösteriyor ama 0.29 mh/s kazım değeri alıyorum yani kazmıyor zira RX 570'ten daha eski ekran kartı ile arkadaşım 20-25 mh/s değer alıyor, bu imkansız yani. Ekran kartı sürücüsü de güncel.

Sizce sorun nedir?

mining hata.jpg


hata.JPG
 
Son düzenleme:
Kardeşim böyle bir işe girecekken, bu kadar basit bir araştırmayı yapmayı nasıl ihmal ediyorsun? En az 6gb ekran kartı gerekiyor. Her şeyi uzun uzadıya araştırıp öyle başla lütfen.
 
Peki ne yapmam gerekiyor arkadaşlar? Bilgisayara VMWorkstation'ü yükleyip onun üzerinden sanal olarak herhangi bir Linux sürümü çalıştırmam yeterli mi yoksa ayrı bir hard diske Linux yükleyip onun üzerinden mi mining programlarını çalıştırabilirim? Ve linux üzerinden aynı ekran kartım ile kazabilir miyim yoksa yine en az 6GB mi olmalı?
 

Geri
Yukarı