Merhabalar,
Öncelikle sistemim: AMD RX 570.
AMD Ryzen 5 1600.
8 GB 3000 MHz RAM.
B350 anakart.
Arkadaşlar benim diğer oyunlarda(PUBG, R6 vs.) FPS değerlerim düşük ve benzeri ayarlarda 100 FPS'i geçkin oluyor fakat LOL oyununda FPS'im PUBG R6 gibi oyunlarla eş değerde bunun nedeni nedir acaba?
LOL daha düşük grafikli bir oyun o yüzden merak ettim. (90-100 FPS arası takılıyor.)
Oyuna 400 FPS ile başlıyorum, minyonlar, ejderler, baronlar derken 110-120'yi bile görüyorum hocam, gayet normal. İşlemci ağırlıklı oyun olduğu için FPS değerlerin normal, bir sorun yok.
bende aynısını rx 5500 xt ile yaşıyorum ama radeon softwaredan optimize edip freesyncla oynarsam akıcı oluyor
Dipnot.O.C.P yani xmp profilini açıp biosunu güncellersen çözebilirsin ben rx 5500 xt ile 125 fps zor geçiyordum şimdi düzeldi sorunum.İşlemcim de r5 2600
bende aynısını rx 5500 xt ile yaşıyorum ama radeon softwaredan optimize edip freesyncla oynarsam akıcı oluyor
Dipnot.O.C.P yani xmp profilini açıp biosunu güncellersen çözebilirsin ben rx 5500 xt ile 125 fps zor geçiyordum şimdi düzeldi sorunum.İşlemcim de r5 2600
Önemli değil. Böyle hatalar oluyor bazen . Bu sorun büyük ihtimal oyunla alakalı. Zaten 8. sezonda böyle FPS kayıpları yoktu. Client güncellendiğinden beri var bu problem.
Önemli değil. Böyle hatalar oluyor bazen . Bu sorun büyük ihtimal oyunla alakalı. Zaten 8. sezonda böyle FPS kayıpları yoktu. Client güncellendiğinden beri var bu problem.
Hocam aslında clientle pek alakası yok oyuna yeni gelen kostümler bile fark ettiriyor yeni kostümler çok fazla grafik ve efekte sahipler biliyorsunuzdur zaten