AMD RX 580 driver çöküyor

BenAkiff

Hectopat
Daha fazla  
Biraz uzun anlatacağım ama dikkatle okuyun.

LoL dışında hiçbir oyunda böyle bir sıkıntı yaşamadım. Oyuna giriyorum birkaç dakika sonra rastgele anda driver çöküyor, hata raporu açıyor oyun donuyor. Alt+Tab atıyorum kapıyorum hata raporunu oyuna donuyorum oyun donuyor tekrar hata raporu. Arasında yaklaşık bir 5-6 saniyelik aralıklarla 4-5 kere aynı şeyi yapıyor ve o oyun boyunca bir daha yapmıyor. Ne FPS kaybı yaşıyorum ne bir sıkıntı takılma donma yok.

Bundan önce ilk başlarda rastgele bir zamanda direk bilgisayarı resetliyordu. Şu an kafasına göre ister PC resetliyor ister dediğim şekilde uğraştırıyor. Güncellemelere baktım yok, Windows Update yaptım yok düzelmiyor. Overclockta kullanmıyorum ekran kartında.

Sistem.
AMD RX 580 Armor OC.
AMD Ryzen 5 5600X.
2 TB SSD (1TB+250GB+250GB+500GB)
8x2 GB RAM.
B450M K II Prime anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü hatası alıyorsunuz anladığım kadarıyla. DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip güncel sürücüyü veya en yeni WHQL sürücüyü ekran kartının sitesinden kurup haber verin.

Sürücü hatası alıyorsunuz anladığım kadarıyla. DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip güncel sürücüyü veya en yeni WHQL sürücüyü ekran kartının sitesinden kurup haber verin.

Sil, yükle yaptım şu anlık bir şey yok. Geceye doğru ya da yarın rapor verecegim 👍

Tamamdır. Umarım çözülür. İyi akşamlar.

Dün iyiydi fakat tekrardan aynı şey yaşandı. Ekran kartında bir problem olabilir mi acaba? Bir ara overclockla uğraşıyordum ama ondan çok sonra oldu, aşırı ısınma da olmadı, darbe de görmedi. Bir tek LoL de oluyor demiştim ya mesela LoL'e Alt+Tab yapıp girdiğimde dikey senkronizasyon kapa aç yapmam gerekiyor yoksa FPS 30'larda geziyor. Olay oyunda olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı