AMD RX 9060'ı duyurdu

Makaleler
8
Daha fazla  
Fiyatı ne kadar olacak acaba?

En fazla 250 dolar olması lazım. 235 dolar falan olursa 5060'dan daha mantıklı olur. B580 gibi daha fazla performansı çok daha ucuza alırsın. Gerçi testlere bakınca anlaşılır, belki 5060 ile denk olur, görücez.

Her şey FPS mi?
Oyun esnasında siyah ekran döngüsüne girerse?

Almak zorunda değilsin, ben AMD kullandım ve böyle bir sorun yaşamadım. Beğenmeyen NVIDIA alsın.

Herşey fps mi?
Oyun esnasında siyah ekran döngüsüne girerse?
Yıllarca AMD kullandım, Radeon X550'den beri. Girip bakabilirsin ne zaman çıktığına, neyse bir kere bile problem yaşamadım. Şu anda 4070S kullanıcısıyım daha bu konuya girmeden 10 dakika önce siyah ekrana düştü PC. NVIDIA sorunsuz falan değil, git araştır.

Yıllarca AMD kullandım, Radeon X550'den beri. Girip bakabilirsin ne zaman çıktığına, neyse bir kere bile problem yaşamadım. Şu anda 4070S kullanıcısıyım daha bu konuya girmeden 10 dakika önce siyah ekrana düştü PC. NVIDIA sorunsuz falan değil, git araştır.
Araştırdım da oyun esnasında siyah ekrana düşen çok 9000 serisi kart konuları gördüm. Ondan söylüyorum.

Smooth motion desteklenen beta sürücüde ekran kafayı yedi. Eski sürücüye dönünce düzeldi. Beta olduğu için normal karşılıyorum. Kart 4070 ti super.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı