Discord GIF linkine tıklanınca token çalışabilir mi?

Sakzoratess

Decapat
Daha fazla  
Çok samimi olmadığım bir arkadaşımı DC'den ekledim.
Bir tane GIF attı ama link olarak, dedim GIF nerede dedi ki üstüne tıkla öyle gözüküyor.
Tarayıcıya attı sonra.
Token çalma olayları vardı bir ara onlardan mıdır?

Sadece bir linke tıklamakla tokenin otomatik olarak çalınabileceğini pek sanmıyorum. Sizi attığı sitede herhangi bir şey indirmediyseniz, sadece GIF çıktıysa pek bir sorun olacağını düşünmüyorum. Linke tıkladığınızda Discord’dan ayrılıyorsunuz; mesajdaki domainde absürt bir alan adı yoksa pek bir şey olmaz.

Sadece bir linke tıklamakla tokenin otomatik olarak çalınabileceğini pek sanmıyorum. Sizi attığı sitede herhangi bir şey indirmediyseniz, sadece GIF çıktıysa pek bir sorun olacağını düşünmüyorum. Linke tıkladığınızda Discord'dan ayrılıyorsunuz; mesajdaki domainde absürt bir alan adı yoksa pek bir şey olmaz.

Herhangi bir uyarı yok dümdüz tarayıcıya atıyor.

Alanın adının içinde tenor.com gibi bir GIF sitesi varsa pek bir sorun olmaz. Discord’dan ayrılıyorsunuz uyarısı çıkmadıysa, genelde Discord’un güvenli olarak kabul ettiği sitelerden birinin linkidir demek. Büyük ihtimalle bir sorun olmaz. Discord’da herhangi bir şekilde hesabınızdan atılma gibi bir olay da yaşamadıysanız korkmanızı gerektiren bir durum yok.

Çok samimi olmadığım bir arkadaşımı DC'den ekledim.
Bir tane GIF attı ama link olarak, dedim GIF nerede dedi ki üstüne tıkla öyle gözüküyor.
Tarayıcıya attı sonra.
Token çalma olayları vardı bir ara onlardan mıdır?

Discord tokenini şifreni değiştirerek sıfırlayabilirsin şifreni değişitirmeni öneririm herhangi başka bir şey çıkmaz eğer bir virüs falan olduğunu merak ediyorsan (VirusTotal) bu sitede taratabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı