AMD RX470 görüntü alamama sorunu

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kuyumcu
Merhabalar,

Arkadaşlar bugün RX470 almak için vatana gittim neyse kartı taktık görüntü gelmiyor dedik bi de NVIDIA takalım belki kartta sorun vardır kartı taktık ve görüntü geliyor.

Sorun şu NVIDIA kartta görüntü alabiliyorken AMD kart ile neden görüntü alamıyorum ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne bahtsız adamsın! :(

Her iki kartında TDP değerleri 120W, güç kaynağının RX 470'e yetmeme gibi bir durumu söz konusu olamaz bunu eleyelim en başta.

Görüntü kablosunu anakarta bağla ve bilgisayar açıldığında aygıt yöneticisini aç orada RX 470'in görülüp görülmediğini kontrol et.

BIOS pinini çıkar 5 saniye kadar bekle ve yeniden tak, bu sırada nazik ol zarar vermemeye çalış. Bunları yaparken ekran kartının takılı olup olmamasının önemi yok.

Ben de sistemimi ilk topladığımda ekran kartı görüntü vermemişti. Boot ediyordu sistem Windows açılıyordu SSD ışığından anlaşılıyordu fakat görüntü yok. Başka eski ekran kartlarını denedik bir arkadaşla görüntü geldi. Ekran kartı arızalı diye düşünerek paketledim yollayacaktım geri. Sonra son bir kez denemek istedim. Bu testler sırasında bir kaç kez BIOS resetledim bu arada. Son denememde görüntü geldi nasıl oldu ben de anlamadım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı