@XXprogamer Oyun için alacağım. GTA 5, CS:GO gibi oyunları oynayacağım. Yeni çıkan oyunlarıda alıp oynayacağım işte 
Tamamdır. Yeni çıkan oyunlar için işlemcinin büyük ölçüde bir önemi yok. Ekran kartı RX 480 onda anlaştık. Esas problem bunları 3200 TL'ye sığdırabilmek. Eğer bütçeyi arttıramıyorsan, RAM'leri 8 GB almak zorundayız. İşlemci soğutucu için çok güçlü bir soğutucuya gerek yok. Anakart Overclock olmayacağı için orta seviye bir anakart yeterli. Monitör dahil mi? Monitör de gerekiyorsa bütçeyi biraz arttırman gerekebilir.@XXprogamer Oyun için alacağım. GTA 5, CS:GO gibi oyunları oynayacağım. Yeni çıkan oyunlarıda alıp oynayacağım işte![]()
Monitör dahil değil sadece kasaMonitör dahil mi? Monitör de gerekiyorsa bütçeyi biraz arttırman gerekebilir
O zaman dediğim gibi yapabilirsin. Yeni çıkan oyunları rahatlıkla oynatabilecek parçalar. Şu anda mobildeyim parçaların linkini atamıyorum daha sonra atarım.Monitör dahil değil sadece kasa
Dediğim gibi i3 bütçeye daha uygun. Fakat sen yeni çıkan oyunları oynamak istiyorsun. i3 tahminimce 3-4 sene idare eder. Daha sonra i5'e geçiş yapabilirsin.Peki önerceğin parça i3 mü i5 mi?
Tabii ki. Daha sonra daha iyi oyunlar çıkacak. i3 3-4 sene götürür. Ama sen 1-2 sene sonra i5'e yükseltirsin. İdarelik gibi düşün.Cidden i3 o kadar götürür mü beni?
Benim dediğim i3 de buydu zaten. 8 GB RAM yeterli olur. AMD için beklemen gerek, şu anda yeni AMD işlemci yok.Intel Core i3 6100 Soket 1151 3.7GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci bu yeterli olur mu
Ve kaç GB Ram yeterli olur?
Peki AMD işlemci alırsam olur mu. Önerir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.