Darboğaz gibi bir durum söz konusu değil, topladığım sistemi rahatlıkla alabilirsin, istersen anakartı z170 chipset yerine B150 serisi alabilirsin bu daha karlı olacaktır, kasayı zalman z3 plus 600 watt alırsın, 3200 tl veripte i3 işlemci kullanmak mantıksız ve önermiyorum.@Hexonic İşlemci yeterli mi? Yani o grafik kartıyla işlemci birbiriyle uyar mı performans sorunu yapmaz herhalde?
Bu bütçeye uyan işlemci i5 tir. Gayet de dengeli olur. İ3 alıp yanına 1070'mi almayı düşünüyorsunuz acaba.Önerim i3 alman. Başlıkta mümkünse i3 olmasın demişsin ama böyle bir sisteme tam da i3 olur. i7 sığdıramayız, i5 alırsak diğer parçalardan kısmak zorunda kalırız ki bu da dengesiz sistem olur.
Hiç de değil. Diyelim i5 6600K aldı. Z170 anakart alması gerekecek. Aynı zamanda RAM'leri de ona göre alması lazım. RX 480'i de eklersek, 3200 TL'yi geçer.Bu bütçeye uyan işlemci i5 tir. Gayet de dengeli olur. İ3 alıp yanına 1070'mi almayı düşünüyorsunuz acaba.
Evet aklıma bu geliyor. Çoğu kişide böyledir. i7 deyince de aklıma 4790K geliyor. En çok bilinen işlemci gelir insanın aklına. Ayrıca yanlış yönlendirmedim. Ben yukarıdaki mesajımda olduğu gibi i5 6600K'dan bahsettim.@XXprogamer biz İ5 6600K mı koyalım diyoruz? Senin aklına I5 diyince bu mu geliyor? Bir sürü model var i5 6500 koysa bu bütçeye rahat rahat 3200 TL ye sığdırabilir... Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.