Bu sistemi almalısın. Ramlerin 2666 MHz'i daha ucuz diye koydum. İstersen 2133 MHz de koyabilirsin. Hem daha performanslı hem daha dengeli bir sistem olmuş olur senin için.
Evet aklıma bu geliyor. Çoğu kişide böyledir. i7 deyince de aklıma 4790K geliyor. En çok bilinen işlemci gelir insanın aklına. Ayrıca yanlış yönlendirmedim. Ben yukarıdaki mesajımda olduğu gibi i5 6600K'dan bahsettim.
Ben kimsenin aklına İ5 işlemci denildiğinde sadece İ5 6600K geldiğini düşünmüyorum. 2000 TL bütçeye İ3 sistem kur eyvallah ama 3200 TL bütçeye kesinlikle İ5 konulmalı...
Yav arkadaşlar nedir bu SSD merakınız Allah aşkına. Sistemi topladıktan 1-2 ay sonra insanın eli bollaşıp kesesindeki para miktarı toparlanınca satın alınabilecek bir şeyi, ilk yatırım maliyeti olarak kullanmak ve bütçeyi bunun için zorlamak ne kadar mantıklı?
Benim topladığım sistemde PC 15sn'de açılıyor. Oyunların yüklemesinde 7-8sn fazla beklediğim olmadı. SSD'nin tek avantajı hızdır. Hepimiz boş zamanlarımızda oyun oynuyoruz. Dolayısıyla sn cinsinden hesaplanan zamanın çok da sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Ama sen dersen ki benim 7-8 sn bile beklemeye tahammül yok, işte o zaman +250TL derim ben sana
Bu sistemi almalısın. Ramlerin 2666 MHz'i daha ucuz diye koydum. İstersen 2133 MHz de koyabilirsin. Hem daha performanslı hem daha dengeli bir sistem olmuş olur senin için.