@FlameoN Benim sistemim hazır. Hepsiburada.com'dan toplamıştım. R9 380 vardı onu sattım, şimdi RX 480'i bekliyorum. Sen de Sinerji, hepsiburada, teknobiyotik gibi sitelerden parça parça en ucuzu hangisi ise toplayabilirsin.
Örnek ben topladım mesela, sen siteler arasında gezebilirsin hangisi daha ucuz ise oradan alabilirsin.
Bu hali ile 2500tl yaptı. Ekran kartınıda koyunca 3600-3700tl falan olur. Dilersen kasayı Zalman Z3 plus ile değiştirebilirsin. 50-60tl gibi bir kârın olabilir.
@KranosChara Kardeşim senin gibi toplatacağım ama parçalar geldikten sonra nasıl toplayacağım. Yardım edersen sevinirim. Senin mantıkla çok ucuza gelecek istediğim özellikte bir bilgisayar .
@KranosChara Kardeşim senin gibi toplatacağım ama parçalar geldikten sonra nasıl toplayacağım. Yardım edersen sevinirim. Senin mantıkla çok ucuza gelecek istediğim özellikte bir bilgisayar .
Aynen farklı yerlerden uygun fiyata almak baya ucuza geliyor. Sistemi nasıl toplayacağını ben söyleyemem çünkü daha hiç masaüstü kullanmadım. Yaz bitti evin tadilatı bitmedi benim. Bende bu sistem gibi toplayacağım ama i7 6700 kullanıcam ben.
Aynen farklı yerlerden uygun fiyata almak baya ucuza geliyor. Sistemi nasıl toplayacağını ben söyleyemem çünkü daha hiç masaüstü kullanmadım. Yaz bitti evin tadilatı bitmedi benim. Bende bu sistem gibi toplayacağım ama i7 6700 kullanıcam ben.
Benim bütçe sürekli değişiyor. Mesela şuan laptop alma durummda var. Masaüstü alırsam 2200-2500 Tl arası masaüstü toplayacagim (ekran karti-monitor dahil değil).