Kartın arızalı olduğu noktasında %100 eminim, RX 9** serisi kullanan arkadaşlarda da yeni sürücüler problem yaratıyor ancak eski sürücüye döndüklerinde problem ortadan kalkıyor.
Benimki nispeten daha yeni bir kart olsa da mevcut kullanılabilecek tüm sürücüleri neredeyse çoğu windows sürümü ile test ettim bana mısın demiyor. Farklı sistemlerde de aynı problemi yaşatıyor.
Ben hafta için çalışıp hafta sonu da yazılım tarafındaki projelere bakıyorum masaüstü bilgisayarımdan. Leptop ile Visual Studio19 koşturamıyorsun, bana büyük vakit kaybettirdi. Sürücü kaynaklı bir problem bile olsa iade etme hakkınız var 6 aylık süre dahilinde. Kimse uğraşmak zorunda değil bu problemlerle.
Madem sürücü kaynaklı problem (Benim karttaki problem için geçerli olmasa da) o halde sürücüyü test etmeden pazara sunmasınlar. AMD amatörce bir hamle yapmış bana kalırsa burada, tester arkadaşların kafası güzelmiş herhalde.
---------
Arkadaşlar bu arada kart arızalı çıktı, bana ulaşamadılar diye benden habersiz kartı tamir etmişler
Ancak kabul etmedim yasal haklarım çerçevesinde değişim için rapor aldım.
Distribütöre ilettim, yenisini kargolayacaklar. Elimdeki kartı da ASUS ROG GTX1070 ile takas edeceğim üzerine biraz ekleyerek. En azından fanları stop şekilde kullanırım
@Murat5038 Hocam kartın yenisini gönderdiler, bu akşam eve gelince montajını yaptım. Şu an 4.7.2 sürücüyü indiriyorum, Temmuz 14'e ait bir sürücü.
Sonuçları birazdan iletirim.