AMD RX590 yerine ne alınabilir?

Bütçe
10000

Ata Sevdikk

Hectopat
Arkadaşlar, herkese iyi sosyaller. MSI RX590 ekran kartım var ve AMD'nin yazılım probleminden ötürü gerçekten bıktım usandım artık o nedenle ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Ekran kartımı ne kadara satabilirim ve ne öneriyorsunuz? 6700XT'de falan aynı sıkıntıları yaşar mıyım yoksa NVIDIA'ya mı geçeyim?

O bütçede en iyisi 6700 XT hocam. RX 6000 serisinde wattman benzeri yazılım hataları alma olasılığınız çok az.

Arkadaşlar, herkese iyi sosyaller. MSI RX590 ekran kartım var ve AMD'nin yazılım probleminden ötürü gerçekten bıktım usandım artık o nedenle ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Ekran kartımı ne kadara satabilirim ve ne öneriyorsunuz? 6700XT'de falan aynı sıkıntıları yaşar mıyım yoksa NVIDIA'ya mı geçeyim?
AMD'nin yeni nesil kartlarında en çok RX6400,6500XT ve RX 6600'de problemler olduğunu gördüm. Eğer bütçe fazlaysa tabi ki hiç düşünmeden Nvidia. Eğer F/P olduğundan dolayı AMD istiyorsan 6700XT ve üstü kartlar güzeldir.

veya

Sırf oyun için AMD tabii ki daha uygun olur, ayrıca o kadar sorun da kalmadı yeni seride. Yine de NVIDIA'ya geçmek istiyorsanız geçebilirsiniz, 3060 TI ile RX 6700 XT aynı güçte kartlar ancak RX 6700 XT'nin VRAM'i daha yüksek.

6000 serisinde sorunlar giderildi diye biliyorum. Kullanıcısı da çok fazla, sorun yaşamazsınız gibi.

Sorunlar yüksek oranda azaldı ama tek tük olabiliyor bizim arkadaş RX 6600 aldı 1 ay içinde 3-4 kere WattMan yedi hep olmuyor ama arada bir denk gelebiliyor.

AMD:
NVIDIA:
AMD:
NVIDIA:
(Bu arada 3070 almanızı pek önermem, indirim beklerseniz 3070Ti bulunabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı