AMD RX6900 XT ekran kartı kapanma sorununun sebebi nedir?

hezsia

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba yeni 2. el aldığım sistemde CS2'ye girdiğimde ekran kartı kendini kapıyor ve bilgisayar tamami ile kapanıyor ve eğer bilgisayarı açmam gerekiyorsa PSU'yu kapa aç yapıp bilgisayarı öyle açmam gerekiyor bunun sebebi nedir? Videosu var fakat buraya atılmıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
1740245656817.png

Ortadaki yuvarlak ile.

O zaman yaptığı ayar gitmiştir. Arkadaşın dediği testleri yapın. PSU'nun her halükarda yeteceğini düşünyorum.

Ama hocam şöyle söyleyeyim bilgisayar açıkken ekran kartının fanları dönmüyor.
Ve oyun testide yapamıyorum MSI Afterburner ekranda çıkmıyor AMD'nın kendi yazılımı ile yapmaya çalışınca da bilgisayar aynı şekil kapanıyor.

Ama hocam şöyle söyleyeyim bilgisayar açıkken ekran kartının fanları dönmüyor.

Boştayken çoğu kartta dönmez zaten.

MSI Afterburner ekranda çıkmıyor.

CS desteklemiyor. PSU yetiyor da sıkıntılı olabilir. Başka bir sistemde ekran kartını test edebilirseniz veya başka bir PSU ile test etmek kesin sonuç verir.

Boştayken çoğu kartta dönmez zaten.

CS desteklemiyor. PSU yetiyor da sıkıntılı olabilir. Başka bir sistemde ekran kartını test edebilirseniz veya başka bir PSU ile test etmek kesin sonuç verir.

Elimde onlarda yok ne yapacağım yani şu an sorun ne satıcıya söyleyeyim bari iade alabiliyorsa alsın gerçekten çok sinirleniyorum ya.

FurMark gibi bir test açmayı dener misiniz?

Açtım kapandı bilgisayar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı