AMD Ryzen 1600 RX 580 düşük performans problemi

jamie17

Hectopat
Merhabalar bu sisteme sahibim ve sistemime göre kötü performans aldığımı düşünüyorum.
AMD Ryzen 5 1600.
ASUS B450M-K.
Adata XPG Spectrix D41 8 GB 3000MHz DDR4 RAM.
ASUS ROG STRIX RX580.
1TB WD.
Highpower 600W 80+

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

PUBG 1080P Ultra ayarlarda 55 60 FPS alıyorum sürekli ani FPS düşmeleri ile birlikte.
CS:GO'da 1280x720 her şey çok düşük ayarlarda 170 250 arası alıyorum.
Radeon Live'da çektiğim videolarda ses kasıyor attığım video da olduğu gibi (1:45 saniyeye alın lütfen)
Fortnite 1080P her şey en düşük ayarlarda 100-120 FPS alıyorum.
Windows temiz kurulum mu yapmam gerekiyor?
Ekran kartı driver güncel.

Merhabalar bu sisteme sahibim ve sistemime göre kötü performans aldığımı düşünüyorum.
AMD Ryzen 5 1600.
ASUS B450M-K.
Adata XPG Spectrix D41 8 GB 3000MHz DDR4 RAM.
ASUS ROG STRIX RX580.
1TB WD.
Highpower 600W 80+

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

PUBG 1080P Ultra ayarlarda 55 60 FPS alıyorum sürekli ani FPS düşmeleri ile birlikte.
CS:GO'da 1280x720 her şey çok düşük ayarlarda 170 250 arası alıyorum.
Radeon Live'da çektiğim videolarda ses kasıyor attığım video da olduğu gibi (1:45 saniyeye alın lütfen)
Fortnite 1080P her şey en düşük ayarlarda 100-120 FPS alıyorum.
Windows temiz kurulum mu yapmam gerekiyor?
Ekran kartı driver güncel.

PUBG'de 16 GB RAM şart SSD'de şart Harddisk de donmalar olacaktır

Windows 10 işletim sistemi SSD'ye kurulmadığı zaman sistem büyük oranda ağırlaşıyor. Yaşadığınız ani takılmaların sebebi bu olabilir, kullandığım SSD bozulduğunda HDD üzerine sistem kurmuştum ve aynı sıkıntıyı yaşamıştım.

Windows 10 işletim sistemi SSD'ye kurulmadığı zaman sistem büyük oranda ağırlaşıyor. Yaşadığınız ani takılmaların sebebi bu olabilir, kullandığım SSD bozulduğunda HDD üzerine sistem kurmuştum ve aynı sıkıntıyı yaşamıştım.

RAM yetersiz. Sistemde SSD yok. Ve CS:GO işlemci tabanlı bir oyun. Tek çekirdek performansına önem verir.
Windows 10'u SSD'ye kursam 8 GB RAM eklesem problem tamamen düzelir mi?
PUBG'de 16 GB RAM şart SSD'de şart harddisk de donmalar olacaktır.

Harddisk neden donuyor ki oyunları SSD'ye mi kurmamız gerekli?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı