AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz, RX570 4GB sistem alınır mı?

tanerkc

Hectopat
Bu fiyata bu sistem alınır mı? PUBG, CS GO, Max payne 3 gibi single player tarzı oyunlar oynamak istiyorum. Fakat sistemler hakkında neredeyse hiç bilgim yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata bu sistem alınır mı? PUBG, CS GO, Max payne 3 gibi single player tarzı oyunlar oynamak istiyorum. Fakat sistemler hakkında neredeyse hiç bilgim yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Yazdığınız oyunlar multi player değil mi ?
O sistem fiyatına göre çok kötü. Bütçe artarsa V3.5 öneririm.

DA-V3.5/AMD Ryzen 5 1600/MSI RX570 Armor 4GB OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Kasayı en ucuz olan seç ve SSD'yi adata 240 GB seç. Bu sayede sistem 2600 liraya geliyor 150 lira farkla teknobiyotiğe göre R5 1600 ve B450 anakart ve çift fanlı bir RX570'e sahip olursun.

Yazdığınız oyunlar multi player değil mi ?
O sistem fiyatına göre çok kötü. Bütçe artarsa V3.5 öneririm.
max payne den önce virgül yerine "ve" yazmadığım için yanlış anlaşılma oldu sanırım yazdıktan sonra farkettim :) teşekkür ederim
DA-V3.5/AMD Ryzen 5 1600/MSI RX570 Armor 4GB OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Kasayı en ucuz olan seç ve SSD'yi adata 240 GB seç. Bu sayede sistem 2600 liraya geliyor 150 lira farkla teknobiyotiğe göre R5 1600 ve B450 anakart ve çift fanlı bir RX570'e sahip olursun.

@55superx buna ne diyorsunuz sizce bu çıkartmalar yapılarak bu sistem alınabilir mi?

Dostum yapma öyle birşey az daha sabret doğru düzgün bir işlemciye sahip ol derim o karta yetmez o

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı