AMD Ryzen 3 1200 ve MSI GTX 1050 Ti sistem nasıldır?

Tavsiye ettiğim anakart sağlam modeldir onu alabilirsin MSI alınca bir şey olmuyor.
Hiçbir parçadan kısmaya gerek yok önerdiğim parçalar en iyisidir şuan o paraya göre, varsa daha iyi önerisi olan yapsın bakalım?
Kardeşim benim önerdiğim sistemde 4 slotlu ve üst seviye özelliklere sahip anakart var senin önerdiğin anakartta 2 slot var ve giriş seviyesinde millete düşük seviyeli parça önerme.

Son düzenleme:
Tavsiye ettiğim anakart sağlam modeldir onu alabilirsin MSI alınca bir şey olmuyor.
Hiçbir parçadan kısmaya gerek yok önerdiğim parçalar en iyisidir şuan o paraya göre, varsa daha iyi önerisi olan yapsın bakalım?

Kardeşim benim önerdiğim sistemde 4 slotlu ve üst seviye özelliklere sahip anakart var senin önerdiğin anakartta 2 slot var ve giriş seviyesinde millete düşük seviyeli parça önerme.
Parçadan kısmaya gerek var mı demiyor. Parçadan kısabileceğim yer var mı diyor. Onun yerine benim attığımı alır, bir de SSD alır üzerine. SLI mı yapacak? Bütçesini zorluyorsa ne yapsın o anakartı?
Böyle bir sisteme Aorus anakart fazla gelir hem. Gerek yok.
Ona bakılırsa o anakartı alacağına MSI olanı alır az daha para koyup RX 580 alır.
Orta seviye bir sisteme üst seviye denebilecek bir anakart koyuyorsunuz.

Son düzenleme:
@GKD RX 580 ve R3 1200 ikilisi birbirine çok rahat yetecek mi sanıyorsun? Biraz bile olsa darboğaz yapacak hem RX 570 işini görür onun hem monitör bile var sistemin içinde. Uygun fiyata sağlam anakart bulmuş neden almasın? Sistem toplamadan anlamıyorsan bir şey söyleme ya da sor mümkünse.

@Lian La-Fey çıkamıyorsa da artık indirim olmasını bekleyecek ya da HDD/SSD bunlardan birini almayacak. 400 TL'ye gidip 2 slotlu anakart önermek saçmalıktan başka bir şey değil.

Son düzenleme:
@GKD RX 580 ve R3 1200 ikilisi birbirine çok rahat yetecek mi sanıyorsun? Biraz bile olsa darboğaz yapacak hem RX 570 işini görür onun hem monitör bile var sistemin içinde. Uygun fiyata sağlam anakart bulmuş neden almasın? Sistem toplamadan anlamıyorsan hiç konuşma kardeşim bir bildiğim var ki öneriyoruz?

@Lian La-Fey çıkamıyorsa da artık indirim olmasını bekleyecek ya da HDD/SSD bunlardan birini almayacak. 400 TL'ye gidip 2 slotlu anakart önermek saçmalıktan başka bir şey değil.
Peki sizin dediğiniz olsun o halde. Yardımcı olmaya çalıştık, yendiğimiz laf kalmadı. Bu kadar küstah bir kişi olarak beklemiyordum sizi. Keşke laf atacağınıza güzelce izah etseydiniz.
Tek slot 16 GB RAM takılır, ileride 32'ye çıkarılır lazım olursa. Hangi oyuna yetmeyecek 32GB?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı