Underdog832
Decapat
Merhabalar, benim 23.5'' Casper Monitörüm var. Ayrıca AMD Ryzen 2200g işlemcili, A320M-DGS. anakartına sahip bilgisayarım var. Bu monitöre bilgisayarımı bağladığımda sol kısım gözükmüyor sağ kısımda da siyah boşluk oluşuyor. Her türlü çözüm yolunu denedim auto tuşuna basmadan tutun çözünürlük değiştirmekten tutun ekran kartını ve BIOS güncellemesine kadar. Hiç bir şekilde çözemedim sorunumu. Başka monitörlerde sorun çıkarmıyor ama bu monitörde bu sorunu yaşıyorum. Aynı monitörü aynı benimle anakart hariç aynı sisteme sahip olan arkadaşıma denedik, düzgünce çalıştı. Sorun ne olabilir sizce?
Bu arada, BIOS'ta iken görüntü kayması olmuyor. Windows'u güvenli modda başlattığımda da olmuyor. Windows güncel.
Bu arada Bilgisayarımda DVI Monitörümde VGA girişi var dönüştürücü ile beraber VGA kablosu kullanıyorum.
Bu arada, BIOS'ta iken görüntü kayması olmuyor. Windows'u güvenli modda başlattığımda da olmuyor. Windows güncel.
Bu arada Bilgisayarımda DVI Monitörümde VGA girişi var dönüştürücü ile beraber VGA kablosu kullanıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: