AMD Ryzen 3 2200g işlemci, B350 chipsetli anakartta BIOS güncellemesi olmadan çalışır mı? @Jira @FrontPage.
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer almadıysanız B450 alın. Onlar uyumlu.Bende 2200G işlemci ile B350 anakart almak üzereyim ancak Hepsiburada bios güncellemesi yapmıyor ne yapacağımı bilemedim. [emoji20]
Evet daha almadım. Ve sanırım B450 chipsetli bir anakart alacağım. Hiç uğraşmak istemiyorum güncelleme ile.Eğer almadıysanız B450 alın. Onlar uyumlu.
Şundan kap o zaman.Evet daha almadım. Ve sanırım B450 chipsetli bir anakart alacağım. Hiç uğraşmak istemiyorum güncelleme ile.
450 kart ile sikinti yaşamadan apu yu çalıştirabildiniz mi ? Ona gore ben dr direkt 350yi iade edip 450 almayi dusunuyorum.Evet daha almadım. Ve sanırım B450 chipsetli bir anakart alacağım. Hiç uğraşmak istemiyorum güncelleme ile.
Montajı ne kadar ben yapmasam da b450 anakart ile görüntü aldım. İşlemcim ryzen 3 2200g ve güzel bir şekilde sistemimi kullanıyorum şu an.450 kart ile sikinti yaşamadan apu yu çalıştirabildiniz mi ? Ona gore ben dr direkt 350yi iade edip 450 almayi dusunuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.