AMD Ryzen 3 3200G Vega 8 Grafik İşlemci Thread Stuck in Device Driver Hatası

Aynı şekilde benim de monitör desteklemiyor Win 10.senin sorunun nasıl çözüldü benim ki hala devam ediyor?

Yaptığım tek şey burada gelen en son güncellemeleri almaktı. Ekstra bir şey yapmadım açıkçası faydası olur mu bilmiyorum. Monitör değiştirmedim, ekran kartı da takmadım, ne değişti bende tam bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-01-14 210340.png
    Ekran görüntüsü 2021-01-14 210340.png
    645 KB · Görüntüleme: 47
Güncel bios sürümün kaç?Kasa bana geldiğinde 3.70 idi bir hafta önce mavi ekrandan dolayı geri gönderdim 3.90 yollayıp göndermisler düzelir mi acaba senin ki kaç?
Yaptığım tek şey burada gelen en son güncellemeleri almaktı. Ekstra bir şey yapmadım açıkçası faydası olur mu bilmiyorum. Monitör değiştirmedim, ekran kartı da takmadım, ne değişti bende tam bilmiyorum.

Ben de teknobiyotikten 3400g li sistem aldım aynı sorunu ben de yaşıyorum.Sorunu halletin mi lütfen geri dönüş yapar mısın?
Aynı sorunu bende alıyorum yapabilmiş birisi varsa lütfen iletişime geçsin bende artık donuyor açılınca 1920 1080 çözünürlükye başlıyor AMD den driveri güncelliyoeum gidiyor tekrar donunca sil baştan birdaha

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı