AMD Ryzen 3 3200U sistem overclock yapılabilir mi?

Roy Ackerman

Femtopat
Daha fazla  
Selam dostlar, ilk defa bu forumdan overlock denilen şeyi duydum ve yapabilir miyim bunu merak ettim. Sistemimi aşağıya bırakıyorum.

AMD Ryzen 3 3200U with Radeon Vega Mobile GFX 2.60 GHz 4cpus.
8,00 GB (kullanılabilir: 5,95 GB) 64 Bit.
AMD Radeon Vega 3 Graphics, (bir tane daha var), AMD tm 530 series.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, ilk defa bu forumdan overlock denilen şeyi duydum ve yapabilir miyim bunu merak ettim. Sistemimi aşağıya bırakıyorum.

AMD Ryzen 3 3200U with Radeon Vega Mobile GFX 2.60 GHz 4cpus.
8,00 GB (kullanılabilir: 5,95 GB) 64 Bit.
AMD Radeon Vega 3 Graphics, (bir tane daha var), AMD tm 530 series.

Hocam ben i5 4210U'ya yapmıştım fazla kaçırmamak şartıyla yapın yoksa PC soba olur.

Bu laptop değil mi, laptoplara olmaz diye duymuştum. Ancak -önermem- Ryzen mobil (yani laptop) işlemcilerinde TDP artırabiliyorsun, u serisi olduğu için normalde 15W falandır o ama artırıp 30-45 yapan var. Bunu yaparsan da soğutman herek zira TDP arttıkça ısınıyor işlemci. Sen PC aynı iken TDP'yi 45 yaparsan alev alır :D o yüzden önermiyorum, işlemci fena değil, kartın da var. Çoğu oyunu Low'da açabilirsin bence.

Bu laptop değil mi, laptoplara olmaz diye duymuştum. Ancak -önermem- Ryzen mobil (yani laptop) işlemcilerinde TDP artırabiliyorsun, u serisi olduğu için normalde 15W falandır o ama artırıp 30-45 yapan var. Bunu yaparsan da soğutman herek zira TDP arttıkça ısınıyor işlemci. Sen PC aynı iken TDP'yi 45 yaparsan alev alır :D o yüzden önermiyorum, işlemci fena değil, kartın da var. Çoğu oyunu Low'da açabilirsin bence.
Dostum Valorant'ta 80 90 FPS alırken birden 5 FPS'e düşüyor ve dakikalarca böyle devam edip düzeliyor, GTA 5'tede aynı şekilde bunu çözmeye çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı