Arkadaşlar merhaba 1,5 hafta önce bir sistem topladım gayet güzel ve kullanışlı bir sistem oldu benim için. İşlemcim GTA 5 oynarken 70 dereceye geldiği hatta daha demin oynarken 75 olduğunu gördüm. Sizce ne yapmalıyım? Normal midir? Normalse bile soğutucu olarak ne önerirsiniz? Bütçem maksimum 250 lira civarı, yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba 1,5 hafta önce bir sistem topladım gayet güzel ve kullanışlı bir sistem oldu benim için. İşlemcim GTA 5 oynarken 70 dereceye geldiği hatta daha demin oynarken 75 olduğunu gördüm. Sizce ne yapmalıyım? Normal midir? Normalse bile soğutucu olarak ne önerirsiniz? Bütçem maksimum 250 lira civarı, yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba 1, 5 hafta önce bir sistem topladım gayet güzel ve kullanışlı bir sistem oldu benim için. İşlemcim GTA 5 oynarken 70 dereceye geldiği hatta daha demin oynarken 75 olduğunu gördüm. Sizce ne yapmalıyım? Normal midir? Normalse bile soğutucu olarak ne önerirsiniz? Bütçem maksimum 250 lira civarı, yardımcı olursanız sevinirim.
Malum bu sıcak günlerde oyundayken 75 normal geldi bana. Ama sanki biraz fazla kasanızın hava akışı kötüyse normal olabilir. Sıcaklığı düşürmek için BIOS'tan Core performance Boost kapatın
COOLER MASTER A71C 120mm ARGB LED FANLI AM4 UYUMLU İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
.
Aynı soğutucunun Intel versiyonunu kullanıyorum. Gayet memnunum. Ayrıca kaliteli bir ürün. Öneririm. Stok fan ve stok macunla 80 dereceleri geçecektir yakında.
70-75 derece arası, AMD işlemciler için pek problem değil aslında, üretici kendisi söylüyor bunu. 80 den sonrasını görüyorsanız kapatmanızı öneririm CPB'yi.