Çözüldü AMD Ryzen 3 3300X ısınma problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lapeg

Femtopat
Arkadaşlar merhaba 1,5 hafta önce bir sistem topladım gayet güzel ve kullanışlı bir sistem oldu benim için. İşlemcim GTA 5 oynarken 70 dereceye geldiği hatta daha demin oynarken 75 olduğunu gördüm. Sizce ne yapmalıyım? Normal midir? Normalse bile soğutucu olarak ne önerirsiniz? Bütçem maksimum 250 lira civarı, yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba 1,5 hafta önce bir sistem topladım gayet güzel ve kullanışlı bir sistem oldu benim için. İşlemcim GTA 5 oynarken 70 dereceye geldiği hatta daha demin oynarken 75 olduğunu gördüm. Sizce ne yapmalıyım? Normal midir? Normalse bile soğutucu olarak ne önerirsiniz? Bütçem maksimum 250 lira civarı, yardımcı olursanız sevinirim.
Anormal sıcaklıklar değil. Bence 80 dereceye kadar sorun olmaz.

Arkadaşlar merhaba 1, 5 hafta önce bir sistem topladım gayet güzel ve kullanışlı bir sistem oldu benim için. İşlemcim GTA 5 oynarken 70 dereceye geldiği hatta daha demin oynarken 75 olduğunu gördüm. Sizce ne yapmalıyım? Normal midir? Normalse bile soğutucu olarak ne önerirsiniz? Bütçem maksimum 250 lira civarı, yardımcı olursanız sevinirim.

Malum bu sıcak günlerde oyundayken 75 normal geldi bana. Ama sanki biraz fazla kasanızın hava akışı kötüyse normal olabilir. Sıcaklığı düşürmek için BIOS'tan Core performance Boost kapatın

.
Aynı soğutucunun Intel versiyonunu kullanıyorum. Gayet memnunum. Ayrıca kaliteli bir ürün. Öneririm. Stok fan ve stok macunla 80 dereceleri geçecektir yakında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı