AMD Ryzen 3000 İncelemesi

BIOS update gerekli fakat bunu yapmanız için işlemciye ihtiyacınız yok. MSI'ın neredeyse bütün B450 anakartlarında BIOS Flashback özelliği var. Sitesinden gerekli BIOS'u indirip işlemci olmadan USB bellek ile BIOS güncelleyebiliyorsunuz.
Peki BIOS Flashback özelliği olmayan kartlara ne olacak? Ben Newegg'den Asrock B450m Steel Legend almayı düşünüyordum. 2. nesil işlemci mi takmam gerekir?

AMD Ryzen 3000 İncelemesi
Ryzen-7-3700X-1481x1080.jpg

3. nesil AMD Ryzen 3000 işlemcilerin oyun, yayın, render ve uygulama performansını inceliyoruz. Ryzen 3000 Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey yazımızda Zen 2 mimarili Ryzen işlemcilerinin sunduğu yeniliklerden bahsetmiştik. Artık bu işlemciler için daha fazla teknik detaya ve bilgiye sahibiz. 3. nesil AMD Ryzen işlemciler bilgisayar dünyası için önemli yenilikleri beraberinde getiriyor. 7nm üretim teknolojisi, […]

Devamı: AMD Ryzen 3000 İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Şahsen ben 3400 ile 3600 arasında ki farkı merak ediyorum, gönlüm F/P olarak en mantıklı olan da ona göre alacağım sistemi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki BIOS Flashback özelliği olmayan kartlara ne olacak? Ben Newegg'den Asrock B450m Steel Legend almayı düşünüyordum. 2. nesil işlemci mi takmam gerekir?
O konuda bir fikrim yok yanlış bilgi vermeyeyim. Fakat B450 anakartlar 3. nesil için update yapmadan da çalışabiliyor sanırım.
413427

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
O konuda bir fikrim yok yanlış bilgi vermeyeyim. Fakat B450 anakartlar 3. nesil için update yapmadan da çalışabiliyor sanırım. Eki Görüntüle 413427
1. Nesil anakartlar 3. Nesil işlemcilerde hiçbir şekilde çalışmıyor, 2. Nesil'in anakartlarında BIOS güncellemesi yaparak kullanılıyor diye duydum. Böyle ise Ryzen 5 3600 alıp, ucuz B350 ile BIOS'u da güncelleyip kullanırım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı