AMD Ryzen 3000 İncelemesi

Peki BIOS Flashback özelliği olmayan kartlara ne olacak? Ben Newegg'den Asrock B450m Steel Legend almayı düşünüyordum. 2. nesil işlemci mi takmam gerekir?

Şahsen ben 3400 ile 3600 arasında ki farkı merak ediyorum, gönlüm F/P olarak en mantıklı olan da ona göre alacağım sistemi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki BIOS Flashback özelliği olmayan kartlara ne olacak? Ben Newegg'den Asrock B450m Steel Legend almayı düşünüyordum. 2. nesil işlemci mi takmam gerekir?
O konuda bir fikrim yok yanlış bilgi vermeyeyim. Fakat B450 anakartlar 3. nesil için update yapmadan da çalışabiliyor sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış Bilgilendirme
O konuda bir fikrim yok yanlış bilgi vermeyeyim. Fakat B450 anakartlar 3. nesil için update yapmadan da çalışabiliyor sanırım. Eki Görüntüle 413427
1. Nesil anakartlar 3. Nesil işlemcilerde hiçbir şekilde çalışmıyor, 2. Nesil'in anakartlarında BIOS güncellemesi yaparak kullanılıyor diye duydum. Böyle ise Ryzen 5 3600 alıp, ucuz B350 ile BIOS'u da güncelleyip kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…