DEATHSINGER
Centipat
Aklımda işlemci olarak 3800X vardı fakat uzun süreli bir sistem toplamak var aklımda mevcut sistemimin gerçekten süresi doldu 10 yılı aşkın aynı sistemem eklemeler ile kullandım.
İşlemci: AMD rzyen 3900X.
Anakart: MSI X570 MEG Ace.
Ekran kartı: MSI 2080 Super Gaming X Trio.
RAM: G.Skill Trident Z Neo 16 GB 8x2 CL 16 ileride 32'ye yükselteceğim.
M.2: Sabrent 1TB rocket NVMe PCI-e 4.0 M.2.
PSU: Corsair RM850X Gold +80 Plus Full modulel bir güç kaynağı.
Kasa: NZXT 710I kasada NZXT tercih sebebim cidden sol kanattaki kablolamam kanalları ve bu kanallar için kasanın içindeki cırt cırtlar ve fanlar için çıkartılabilir aparatlar beni cezbetti.
Monitör: MSI Optix MPG27cq2 68, 5 CM (27 zoll) curved LED monitor (wqhd (2560 X 1440), 1ms, 144Hz.
Sıvı soğutma: Corsair Hydro serisi H150I PRO RGB CPU
Sizce seçimlerim nasıl olmuş özelikle MSI parçalarını tercih ettim MSI temalı bir sistem düşünüyorum parçaların tamamını Amazon'dan temin edeceğim görüşlerinizi çekinmeden bildirin arkadaşlar özeliklede seçtiğim parçalar arasında kullananlar var ise tecrübelirini aktarırsa sevinirim.
İşlemci: AMD rzyen 3900X.
Anakart: MSI X570 MEG Ace.
Ekran kartı: MSI 2080 Super Gaming X Trio.
RAM: G.Skill Trident Z Neo 16 GB 8x2 CL 16 ileride 32'ye yükselteceğim.
M.2: Sabrent 1TB rocket NVMe PCI-e 4.0 M.2.
PSU: Corsair RM850X Gold +80 Plus Full modulel bir güç kaynağı.
Kasa: NZXT 710I kasada NZXT tercih sebebim cidden sol kanattaki kablolamam kanalları ve bu kanallar için kasanın içindeki cırt cırtlar ve fanlar için çıkartılabilir aparatlar beni cezbetti.
Monitör: MSI Optix MPG27cq2 68, 5 CM (27 zoll) curved LED monitor (wqhd (2560 X 1440), 1ms, 144Hz.
Sıvı soğutma: Corsair Hydro serisi H150I PRO RGB CPU
Sizce seçimlerim nasıl olmuş özelikle MSI parçalarını tercih ettim MSI temalı bir sistem düşünüyorum parçaların tamamını Amazon'dan temin edeceğim görüşlerinizi çekinmeden bildirin arkadaşlar özeliklede seçtiğim parçalar arasında kullananlar var ise tecrübelirini aktarırsa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: