lithochromatic
Megapat
Daha fazla
Merhabalar! Mevcut sistemim benim için tatminkâr ki ben bilgisayarım üzerinden çılgınlar gibi oyun oynayan bir kimseyim. Ara ara işim gereği ufak tefek çizim programları vs. kullanıyorum ve ofis kısmını rahatlıkla karşılıyor benim canım sistemim.
Ancak son zamanlarda oynadığım bazı oyunlar artık yaşlı sistemim için biraz zor geliyor. Bu nedenle halihazırda olan sistemime güncelleştiremeler yapmayı planladım ancak gözümden kaçırdığım illa ki bir şeyler vardır ve bunlar için sizlerden destek bekliyorum. Öncelikle size sistemimi takdim edeyim!
Mavi font: Yerine getireceğim bileşenler
Kırmızı font : Emekliğe ayıracağım bileşenler
Evet! İşin aslı güç kaynağımın yeterli olacağından şüphelerim var. Bunun yanı sıra sanırım yeni teknolojiler gerekli. Biraz göz gezdirdiğimde kafam karışmıştı doğrusu. Bazı konularda güç kaynaklarının spesifik rakamlarda pin sayısına ihtiyacı olduğu gibi söylemler vardı. Eğer bu gibi teknolojiler gerekliyse lütfen konu ile alakalı bilgilerinizi benimle paylaşın! Ve minimum RAM, MHz değerleri gibi ufak tefek bilgilendirilmelere de açığım. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Tavsiyelerinize ihtiyacım var!
Ancak son zamanlarda oynadığım bazı oyunlar artık yaşlı sistemim için biraz zor geliyor. Bu nedenle halihazırda olan sistemime güncelleştiremeler yapmayı planladım ancak gözümden kaçırdığım illa ki bir şeyler vardır ve bunlar için sizlerden destek bekliyorum. Öncelikle size sistemimi takdim edeyim!
- İşlemci Intel Core i7 6700K > AMD Ryzen 9 3900x
- Anakart MSI Z170A Krait Gaming > MSI MEG x570 Ace
- Ekran kartı MSI GTX 1070 GAMING X > Biraz birikim yaptıktan sonra değiştireceğim!
- RAM bellek DDR4 2400MHz CL15 (2x8GB) [XMP ile 2900MHz] > Değiştireceğim ancak sizden gelecek tavsiyelere
- SSD bellek Samsung 250GB 850 EVO kulak vereceğim.
- Güç kaynağı Cooler Master Thunder 600W > Değiştirmem gerektiğinden emin değilim.
Mavi font: Yerine getireceğim bileşenler
Kırmızı font : Emekliğe ayıracağım bileşenler
Evet! İşin aslı güç kaynağımın yeterli olacağından şüphelerim var. Bunun yanı sıra sanırım yeni teknolojiler gerekli. Biraz göz gezdirdiğimde kafam karışmıştı doğrusu. Bazı konularda güç kaynaklarının spesifik rakamlarda pin sayısına ihtiyacı olduğu gibi söylemler vardı. Eğer bu gibi teknolojiler gerekliyse lütfen konu ile alakalı bilgilerinizi benimle paylaşın! Ve minimum RAM, MHz değerleri gibi ufak tefek bilgilendirilmelere de açığım. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Tavsiyelerinize ihtiyacım var!
Son düzenleme: