Teşekkürler...Yani almışken 1600x de alabilirim...anakart için henüz bir düşüncem yok . Anakart için de 500 tl harcayabilirim.. Ram 8 gb olur evet ..Onu sonra 16 da yapabilirim...Zaten kasa ve ekran kartını almış durumdayım ...Alttaki linkte olan anakart var ama ben aldığımda 600 tl civarı birşeydi..Evet bu yazım kuralları çok itici gerçekten ..Az önce Türk dil kurumu yazarken T'yi küçük yazmışım ..Beni mahkemeye vermezler değil miAçıkçası bu sorunu ben de yaşırıyorum ne kadar dikkat etsekte hızlı yazayım veya bir siteden bakıp yazayım derken bir noktalama işareti bir büyük küçük harf hatası kaçabiliyor hemen 1 gün engelleme.
Bilgisayar ile sadece PES 2009 oynuyorsan R5 1600x bile gereksiz aslında 900 TL ye Ryzen 5 1600 alıp stok fan yeterli olur yanınada 500 TL ye B350 bir anakart 8 GB RAM gayet iyi ve yeterli olur sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açıkçası bu sorunu ben de yaşırıyorum ne kadar dikkat etsekte hızlı yazayım veya bir siteden bakıp yazayım derken bir noktalama işareti bir büyük küçük harf hatası kaçabiliyor hemen 1 gün engelleme.
Bilgisayar ile sadece PES 2009 oynuyorsan R5 1600x bile gereksiz aslında 900 TL ye Ryzen 5 1600 alıp stok fan yeterli olur yanınada 500 TL ye B350 bir anakart 8 GB RAM gayet iyi ve yeterli olur sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İntel seçmedim..Dandik bir AMD işlemci kullanıyorum, çok iyi işlemciler de gördüm. AMD bir başka.
AMD ve Intel olarak seçim yaptığın işlemci modellerini atar mısın? Onlar olmadan tam olarak yorum yapmak saçma olur.![]()
AMD Ryzen 5 1600X Soket AM4 3.6GHz - 4.0GHz 16MB 95W 14nm İşlemci
Son düzenleyen: Moderatör: