Amd Ryzen 5 2500U FPS Sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Selamlar, Technopat'da ilk konumu açıyorum. Yanlış bölüme açtıysam kusura bakmayın. Benim laptop özelliklerim:
  • Acer Nitro 5
  • AMD Ryzen 5 2500U
  • 16GB RAM
  • 512GB SSD
  • ekran kartımın RAM kapasitesi 4GB GDDR5
fakat oyunlarda örnek: CS: GO, PUBG, Border Officer gibi oyunlarda FPS'im maksimum 50 oluyor. İnternetten araştırdım, aynı bilgisayarı kullanan kişiler CS: GO'da 250 FPS bile görüyorlar. Bütün sürücülerim vesaire güncel. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bendede vardı. Ekran kartı ve işlemci Güncellemelerini yap. Ayrıca oyun oynarken şarjda oyna birde masaüstünde pil kısmına sağ tıkla oradan Güç seçeneklerine bas oradan Yüksek performansı işaretle. Eğer Yüksek performans çıkmıyorsa sol taraftan Güç planı oluştura bas. Oradan Yüksek performansı işaretle ve bir isim ver. Sonra ileri de. Ama bu Yüksek performansı sadece oyun oynarken açmanı tavsiye ederim çünkü öyle şarjdan çok yiyor. Bu arada şarjda oynamanın sebebi şarjda Amd radeon rx 560x i kullanır ancak çıkardığında Dahiliyi yani vega 8 i kullanır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı