Uğur Güreşçi
Kilopat
- Makaleler
- 7
Daha fazla
Bilemiyorum kasa ile beraber paket olduğu için mecbur alacağım galiba, memnun kalmaz isem değiştirebilirim de yalnız her şey Çin'de üretiliyor artık zaten çoğu firma bir üreticiye ürettirip marka basıyor, bilmiyorum incehesap.com gibi güvenli ve kaliteli platformlar patlak mal satmaz diye tahmin ediyorum internete baktım biraz herhangi bir konu açılmamış platformlarda eğer alırsam ölçüm cihazı ile ölçeceğim değerleri net veriyor mu diye bu arada ben eskiden beri pc toplarım eskiden bir sistem toplamıştım güç kaynağı çok bilinmedik bir markaydı tabi o zaman Çin mallarına karşı bir ön yargı vardı 7 sene geçmiş üzerinden ve şu anda o PSU'nun bağlı olduğu sistemden yazıyorum bir gün de yarı yolda bırakmadı bence marka her şey değil.PSU dandik bir model. 80+ sertifikası olduğu yazsa da güven vermiyor, istersen konu açıp herkese danışabilirsin bu konuyu. Kimse önermeyecektir. Bu ürünler Çin'de üretilip marka basılıp satılan ürünler, dolaysıyla kaliteli bir ürün değil. Kısacası canlı bomba deniyor bu ürünlere.
Bilindik modelleri tercih edin.
Bey efendi açıklamayı okumadınız herhalde oyun oynamayacağım, benim oyunum yok, be nim o yun um yok Müge Anlı'ya bağlattınız geneIslemci ve anakart disinda kotu bir sistem.