AMD Ryzen 5 2600 sıcaklık normal mi?

Arkadaşlar sistemi şimdi topladım. ASUS B450 TUF Plus anakart ve Ryzen 5 2600 işlemci mevcut. Boştayken, hatta BIOS ekranında bile 46-47, sistem içerisinde 50 derecede. Stok fan yerine oturmuş. BIOS'dan stok fan hızını full yaptım, yine aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundayken filan kaç derece oluyor

Şuan sistemle oyun oynamıyorum hocam.
Core Performance Boost açık ve kasa ici hava sirkülasyonu iyi değilse bota 47-50 derece arası olabilir.

Spec delta rgb kasam mevcut hava alımı çok çok iyi fanlar en üst düzeyde dönüyor. Hava sıcaklığı da gayet iyi ancak değer yüksek gibi.
Yüksek bir değer. Kasa modeliniz nedir?
Corsair spec delta rgb.

Boştaki değerler ile pek doğru bir yorum yapılamaz. Benim işlemcim 2600x boşta 41° ama yükte 70° yi geçmiyor. Yani boşta 41° diye boşta 31° olan işlemci yükte 70 dereceye çıkıyor hee o zaman benimkide 80 dereceye çıkar diye bir yorum yapılamaz. Bu aynı model işlemci olsa bile farklılık gösterebiliyor. Ki bulunduğun koşullarında buna etkisi büyük.

Şuan sistemle oyun oynamıyorum hocam.

Spec delta rgb kasam mevcut hava alımı çok çok iyi fanlar en üst düzeyde dönüyor. Hava sıcaklığı da gayet iyi ancak değer yüksek gibi.

Corsair spec delta rgb.
CPB açık olduğundandır. Yaptığın işlerde 75'i geçmiyorsa takma.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı