AMD Ryzen 5 2600 sistem

AhmetESEN

Decapat
Katılım
8 Haziran 2019
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Ryzen 5 2600 ile kurduğum sistem uyumlu mu? Stabil çalışır mı? PSU su uygun mudur? Ryzen 5 2600 işlemci içerisinden fan çıkar mı? Benim ekldiğim fan fazlalık mı 288 TL'lik bir masraf çıkarıyor sonuçta. Bu sorularımı yanıtlayabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Teşekkürler.



402289
 
Son düzenleyen: Moderatör:
R5 2600'ün içinden işlemci soğutucu olarak AMD Wraith Stealth çıkıyor. Kullanımda bence yeterliyken OC yapacaksanız başka bir soğutucu almanız daha iyi olur. Sistemin kasası ve PSU'sunu mutlaka değiştirin. Bundan başka, sistemde RAM göremiyorum. Elinizde mi var? Eğer sadece kasa ve PSU için bütçe verirseniz öneriler yapabilirim.
 
RAM eklemiştim ama sonradan yanlışlıkla çıkartmışım herhalde. Toplamda 6 bin tl civarı bir bütçem var güzel bir bilgisayar toplamak istiyorum gaming içinde kullanacağım her türlü öneriye açığım pek bilgi sahibi değilim bu konuda.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı