AMD Ryzen 5 2600 ve RX 580 sisteme 8 GB RAM alınır mı?

İşlemciniz maksimum 2933 destekliyor. Zorlarsak 3200 olur ama 3600 stabil çalışmaz diye tahmin ediyorum.
ne alakası var hocam 3600 mhz alsın 3200de çalıştırsın sistem güncellediğinde ram almasına gerek kalmaz?

2 tane alırsanız 950 tl yapıyor.

Hocam aynı RAM olsa bile dual kit olmadığı için çalışmama ihtimali var.
Ya hocam hala aynısını söylüyorsunuz raporlayacağım sizi en sonunda. En kötü manuel ayar yapmak gerekir o da xmpli değilse ramlerin biri. Her ram her ram ile çalışır.
Kesinlikle almayın attığıma bakın.

ne alakası var hocam 3600 mhz alsın 3200de çalıştırsın sistem güncellediğinde ram almasına gerek kalmaz?
Hocam buna bir şey demedim XMP'yi seçince 3600 olup sistem açılmazsa neden olduğunu önceden söyledim.
Ya hocam hala aynısını söylüyorsunuz raporlayacağım sizi en sonunda. En kötü manuel ayar yapmak gerekir o da xmpli değilse ramlerin biri. Her ram her ram ile çalışır.
Kaynak bulabilirim. Bekleyin.

Hocam buna bir şey demedim XMP'yi seçince 3600 olup sistem açılmazsa neden olduğunu önceden söyledim.

Kaynak bulabilirim. Bekleyin.
Ben size deneme yanılma ile direk gösterebilirim neyin ne olduğunu biliyorum bana hiçbirşey göstermenize gerek yok. Deneyimleyip görmüş biri olarak rahatlıkla çalışacağından eminim iki farklı ramin. En kötü ihtimal manuel ayarlamak gerekir o kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı