kajmeraa
Picopat
Daha fazla
Merhaba, oyun oynarken bilgisayarın ekranları gidiyor ama kasa hala çalışıyor. Bunun işlemci sıcaklığından dolayı kaynaklandığını düşünüyorum. Sadece Discord, Opera ve Spotify açıkken işlemci 50-60 derece arası görüyor ve bazen anlık 65 dereceye çıkıp yeniden 50-60 derece arasına dönüyor. Throne and Liberty ve LoL oynuyorum ve LoL'de bile 73-75 derece görüyor. LoL oynarken arkadaki açık programlar: Discord, Spotify, Opera, Blitz. Throne and Liberty oynarken 75-77 derecelerde oluyor ve bazen anlık 83-85 derecelere çıkıyor. Spotify'dan şarkı açtıktan birkaç dakika sonra bilgisayarın ekranları gidiyor ama kasa hala çalışıyor. Ekranlar gittiği zaman monitör mü gidiyor yoksa sistem kendini mi kapatıyor bunu test etmek için AnyDesk indirdim ve telefonuma bağladım. Ekranlar gittiğinde AnyDesk bağlantısı kopuyor ve bu demek ki sistem kendini kapatıyor. Eventlog'lara baktığımda kod 6008 adlı hatayı alıyorum. BIOS'u güncelledim, sıfırladım, yeni DisplayPort kablosu aldım, ekran kartı Driver'ını sorun yaşamadığım sürüme düşürdüm fakat sorun hala devam etmekte. Termal macun yenilesem bu sorun düzelir mi?
Sistemim;
RTX 2060 6 GB.
AMD Ryzen 5 2600X.
MSI B450 Gaming Plus Max.
32 GB (8x4) G.Skill RAM 2933MHz olarak ayarlı.
Sistemim;
RTX 2060 6 GB.
AMD Ryzen 5 2600X.
MSI B450 Gaming Plus Max.
32 GB (8x4) G.Skill RAM 2933MHz olarak ayarlı.