AMD Ryzen 5 3500 MPK ve GTX 1660 Super darboğaz yapar mı?

ege.gny

Femtopat
Daha fazla  
Ryzen 5 3500 ve GTX 1660 Super Aero ITX OC darboğaz yapar mı? CS:GO gibi oyunlarda yüksek FPS için grafikleri en düşükte oynuyorum.4:3 oyuyorum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bir de Aero ITX olunca ne oluyor? Onu anlamadım. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Alacağım kasa Spec Delta ekran kartı. OC olacağı ve tek fanlı olduğu için ısınma sorunu yaşar mıyım? Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 3500 ve GTX 1660 Super Aero ITX OC darboğaz yapar mı? CS:GO gibi oyunlarda yüksek FPS için grafikleri en düşükte oynuyorum.4:3 oyuyorum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bir de Aero ITX olunca ne oluyor? Onu anlamadım. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Alacağım kasa Spec Delta ekran kartı. OC olacağı ve tek fanlı olduğu için ısınma sorunu yaşar mıyım? Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Tek fanlı kartda ısınma sorunu yaşarsın.

Arkadaşlar seçeneklerden R5 3500 yükseltmesi yapacağım Adata 240 GB SSD seçeceğim Adata Gammix 8 GB RAM'i Adata Gammix 2x8 RAM'e yükselteceğim. Alacağım bileşenler böyle. Kasa da Spec Delta yani o ısınmayı azaltmaz mı?
  • Darboğaz olmaz.
  • Komple sistem mi alıyorsunuz?
  • Bütçeniz nedir?
  • Tek fanlı ekran kartı modelleri genelde ısınıyor.

DADG2/AMD Ryzen 5 1600AF/MSI GTX 1660 SUPER AERO ITX OC 6GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

DADG2/AMD Ryzen 5 1600AF/MSI GTX 1660 SUPER AERO ITX OC 6GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DADG2 ITOPYA'da.
www.itopya.com
www.itopya.com
Arkadaşlar seçeneklerden R5 3500 yükseltmesi yapacağım Adata 240 GB SSD seçeceğim Adata Gammix 8 GB RAM'i Adata Gammix 2x8 RAM'e yükselteceğim. Alacağım bileşenler böyle. Kasa da Spec Delta yani o ısınmayı azaltmaz mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı