Bende de vardı güç seçenekleriyle alakalıydı Biosa girip CPB kapatın disable yapın öyle deneyin FPS kaybı maksimum 2-3 olurBIOS'dan ayar yaptığım zaman sıcaklık düşüyor ama bence yeterli değil 1.1000 voltaj uygun mudur sizce?
Bu arada ilgili tüm videoları izledim bulamadım.
Not: Sıcaklık değerleri dengesiz.
Evet normalden yüksek. Stok soğutucu kullanıyorsanız lütfen termal macunu kaliteli bir macunla değiştiriniz. Bence 5-10 derece fark olur. Cooler Master Mastergel Maker uyguladığımda stok macuna göre 10 derece fark etti bende.Yük altında olmadan normal değer: 50-60
GTA 5 ve benzeri oyunlarda: 75-95 ortalama 87 falan
CPB açıkken ve yük altında değilken 50 ye 60 a çıkarıyordu ısıyı. Bende güç seçeneklerinden maksimum işlemci kullanımını %99 yaptım %100 den daha sonra düzeldi. Ancak siz orayı ellemeyin benim gibi Biosa girip CPB seçeneğini Disable yapın farkı göreceksinizSıcaklık değerlerinde ciddi bir artış oldu mu?
Yük altında olmadan normal değer: 50-60
GTA 5 ve benzeri oyunlarda: 75-95 ortalama 87 falan
Voltaj ayarları OC ayarları hepsini ilk haline döndürün veya biosu sıfırlayın. Daha sonra yukarda dediğimi yapınBIOS'dan ayar yaptığım zaman sıcaklık düşüyor ama bence yeterli değil 1.1000 voltaj uygun mudur sizce?
Bu arada ilgili tüm videoları izledim bulamadım.
Not: Sıcaklık değerleri dengesiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.