Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı toplayalı yaklaşık 2,3 ay oldu işlemcim Ryzen 5 3600 boşta dururken bile 49 derecede falan oluyor Rainbow 6 siege oynarken işlemci sıcaklığına baktığımda minimum 57 Max 72 gözüküyor ne yapmam gerek soğutucum Cooler Master ML Lite 120.
Bence de normal.Bu nesil işlemciler 80 derecelere çıkabiliyor ve AMD bunun bir problem olmadığını söylemiş.Ben de aynı işlemciyi kullanıyorum ve bu linkteki yazıya göre hiçbir işlem yapmadım.Noctua
3. nesil işlemciler genel olarak fazla ısınıyor ama AMD bunda bir sorun olmadığını, işlemcileri ona göre ürettiklerini ve yüksek voltajda yüksek boost değerlerinde uzun süre kalmaları bir sorun taşımadığını belirtti.
Hatta Noctua soğutucularımızda sorun yok dediği bir mesaj yayınladı 3. nesil ile ilgili.
Please note that results in reviews might show different results as many tests are conducted in open test bench configurations outside a chassis, which allows a better supply of fresh air and thus allows the coolers to keep lower temperatures tha...