AMD Ryzen 5 3600 için anakart önerisi

yorgun1adam

Centipat
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Yakın zamanda kendime sistem toplayacağım ve başlıkta belirttiğim gibi AMD Ryzen 5 3600 için anakart önerisi istiyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bütçe belirtmelisin. Yine de birkaç öneri vereyim.

Bütçe belirtmelisin. Yine de birkaç öneri vereyim.

500-1000 arası istiyorum. Verdiğim fiyat aralığında kaliteli ve sonradan update edebileceğim bir anakart var mı?

@yorgun1adam Evet. Bütçeniz o kadar yüksekse X470 çipsetli anakart da alabilirsiniz.
Az daha zorlarsanız X570 var.

@yorgun1adam Evet. Bütçeniz o kadar yüksekse X470 çipsetli anakart da alabilirsiniz.
Az daha zorlarsanız X570 var.

Cevabın için sağol MSI X470 Gamıng Pro'yu alacağım.
Bu arada X470 çok ısınma yaparmı?

Cevabın için sağ ol MSI X470 Gamıng Pro'yu alacağım.
Bunu tercih etmeni öneririm, Nanokatolog'a fazla bulaşma. Ürünler yurt dışından geliyor ve kargolar falan sıkıntılı. Hepsiburada'da hazır indirim varken oradan al.

Bunu tercih etmeni öneririm, Nanokatolog'a fazla bulaşma. Ürünler yurt dışından geliyor ve kargolar falan sıkıntılı. Hepsiburada'da hazır indirim varken oradan al.
@Caner Uncu Fiyatı gerçekten güzelmiş. 1000 TL'nin üzerine çıkabilirse öneririm. Yurt dışından gelmesi veya kargo problem değil de ne zaman geleceği belli olmuyor. Eğer ellerinde varsa ertesi gün yollarlar. Yoksa 1 ila 2 hafta arası beklemek gerekiyor.

Arkadaşlar NanoKatalog'un iğrenç olduğunu biliyorum. O yüzden çoğunu Hepsi Buradadan alacağım ve X470 çok ısınma yapar mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı