Merhabalar AMD Ryzen 5 3600 işlemcisini kullanıyorum boştaki değerlerim bu şekildedir, ancak arka planda şu anda 21 adet Google Chrome sekmesi aktif bir şekilde işlem yapmaktadır sizce değerlerim nasıl kule tipi soğutucu kullanıyorum. BIOS üzerinden CBP açıktır voltaj değeri düşüklüğü yapmadım.
Şu anda ısı ile alakalı hiç sorun darboğaz olayını hiç yaşamadım oyunlarda ancak Online oyun oynarken ortalama günlük 10 saat oynuyorum en fazla 50 55 derece üstünü görmüyor.
İyi değerler diyen arkadaşlar, yük altında ki değerleri görmeden nasıl düşük diyorsunuz? İşlemci boşta boştaki sıcaklık çokta önemli değildir, önemli olan yük altındaki sıcaklıktır.
İşlemci kullanımı yüzde 1. Bu durumda bir anlam ifade etmiyor. İsterse beş yüz sekme açılsın islemci kullanılmıyorsa ısınmaz doğal olarak. Kullanım zamanında sıcaklık nasıl?
İyi değerler diyen arkadaşlar, yük altında ki değerleri görmeden nasıl düşük diyorsunuz? İşlemci boşta boştaki sıcaklık çokta önemli değildir, önemli olan yük altındaki sıcaklıktır.
İşlemci kullanımı yüzde 1. bu durumda bir anlam ifade etmiyor. İsterse beş yüz sekme açılsın islemci kullanılmıyorsa ısınmaz doğal olarak. Kullanım zamanında sıcaklık nasıl?
Bilgisayarı kullanırken bütün işlemler sonuçta oynadığım Online oyunda işlemci sıcaklığı en fazla 50 dereceyi görüyor yaklaşık 10 saat oynamama rağmen % 100 kullanılmıyor RAM ekran kartı işlemci stres testinde % 100 kullanıyor onun da değerini paylaştım.