Merhabalar. Şu an Ryzen 5 3600 ve RX580 8 GB ekran kartım var. Ekran kartımı beğenmedim ısınıyor ve titreşimler oluyor. GTX 1660S almayı düşünüyorum, nasıl olur? Problem yaşar mıyım? Başka ekran kartı tavsiyesi alabilirim.
Merhabalar. Şu an Ryzen 5 3600 ve RX580 8 GB ekran kartım var. Ekran kartımı beğenmedim ısınıyor ve titreşimler oluyor. GTX 1660S almayı düşünüyorum, nasıl olur? Problem yaşar mıyım? Başka ekran kartı tavsiyesi alabilirim.
çok ısınıyor hocam 80 derece oluyor. Kasa akışı güzel, fanlar çalışıyor ama hala ısınıyor.Güzel kombo olur. Daha fazla para vericekseniz önce şuanki ekran kartının sorunlarını çözmeye çalışalım. Bunun için yeni konu açmalısınız tabi.
Undervolt yaptınız mı?çok ısınıyor hocam 80 derece oluyor. Kasa akışı güzel, fanlar çalışıyor ama hala ısınıyor.
Güç tüketimini düşürdüm ama hala aynı yada ben yapamadım.Undervolt yaptınız mı?
80C'de çalışırken fanlar yüzde kaçta dönüyor ve kartınızın modeli nedir.çok ısınıyor hocam 80 derece oluyor. Kasa akışı güzel, fanlar çalışıyor ama hala ısınıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.