AMD Ryzen 5 3600 Sapphire Pulse RX5700 550W PSU yeterli mi?

Psyco34

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Sistemi topladım. Fakat hep değişik ne olduğu belli olmayan markalar var. Gameboster gibi kasa yani. Bende hazır sistem aldığım için özelleştirme de Corsair Carbide Spec Delta modelini gördüm. 550Watt PSU bu işlemci ve ekran kartına yeterli mi? Overclock yapmayacağım, oyunları 1080P Ultra'da oynayacağım. M.2 SSD var sadece ve 4 fan.

Arkadaşlar merhaba. Sistemi topladım. Fakat hep değişik ne olduğu belli olmayan markalar var. Gameboster gibi kasa yani. Bende hazır sistem aldığım için özelleştirme de Corsair Carbide Spec Delta modelini gördüm. 550Watt PSU bu işlemci ve ekran kartına yeterli mi? Overclock yapmayacağım, oyunları 1080P Ultra'da oynayacağım. M.2 SSD var sadece ve 4 fan.
Sapphire Pulse RX 5700 için bile Recommended 650 Watt Power Supply (Minimum 600 Watt Power Supply) olarak belirtilmiş. İnceleyiniz. (Specification kısmına bakınız.)
https://www.sapphiretech.com/en/consumer/pulse-radeon-rx-5700-8g-gddr6

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı