AMD Ryzen 5 3600 tabanlı sistem toplama

rottenboy

Hectopat
Merhaba.
Ekran kartım:
ASUS DUAL-GTX1660 TI-O6G-EVO GeForce GTX 1660 Ti 6 GB GDDR6 192Bit DX12 GAMING (oyuncu) ekran kartı

Toplamak istediğim sistemin işlemcisi AMD Ryzen 5 3600 ya da 3600X olacak.
Bu ekran kartı ile verimli çalışır mı? Ayrıca anakart için MSI Tomahawk Max modelını duusnuyorum. RAM CL16 sınıfı 2*8 GB 3200 MHz'lik uygun RAM kullanabilirim.
Kasa ve PSU hakkında bilgim yok.
Bütçem sadece işlemci, anakart, RAM, PSU, kasa için 3500 TL civarı. Aşagı yukarı toleransım var.
Kullanım amacım; nadiren oyun, genelde ofiste AutoCAD 2 boyutlu ama yoğun detaylı çizimler yapmak, Revit ile 3 boyutlu tasarım yapmak ancak temel düzeyde.
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Ekran kartım:
ASUS DUAL-GTX1660 TI-O6G-EVO GeForce GTX 1660 Ti 6 GB GDDR6 192Bit DX12 GAMING (oyuncu) ekran kartı

Toplamak istediğim sistemin işlemcisi AMD Ryzen 5 3600 ya da 3600X olacak.
Bu ekran kartı ile verimli çalışır mı? Ayrıca anakart için MSI Tomahawk Max modelını duusnuyorum. RAM CL16 sınıfı 2*8 GB 3200 MHz'lik uygun RAM kullanabilirim.
Kasa ve PSU hakkında bilgim yok.
Bütçem sadece işlemci, anakart, RAM, PSU, kasa için 3500 TL civarı. Aşagı yukarı toleransım var.
Kullanım amacım; nadiren oyun, genelde ofiste AutoCAD 2 boyutlu ama yoğun detaylı çizimler yapmak, Revit ile 3 boyutlu tasarım yapmak ancak temel düzeyde.
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Cl15 Ram daha iyi olur başka sorun yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı