AMD Ryzen 5 3600 ve ASUS ROG STRIX 2060 sistem toplama

emrexr

Centipat
Merhabalar herkese iyi forumlar öncelikle, arkadaşlar malumunuz dolar vs artışı oldu ancak acil sistem kurmam gerekti fiyatı vs şeyi ile ilgili şu anda ilgilenmiyorum ancak sistemde PSU yeter mi yetmez mi ve sistem darboğaz yapar mı, yapmaz mı diye aklımda yer edindi.
Sisteme bakarak görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

asdawb.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda fiyat açısından kafam rahat hocam sadece PSU 550 +80 Corsair Carbide serisinin bu sisteme yetip yetmeyeceğine dair şüphelerim var bilgilendirebilecek birisi var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200405_140041_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_20200405_140041_com.opera.browser.jpg
    209,7 KB · Görüntüleme: 63
Hocam daha iyi sistem topladım diyorsunuz ancak şu anda bunu düşünüp vakit kaybetmek istemiyorum ayrıca ekran kartı ASUS ROG STRIX iken Galax'a düşmek istemiyorum, PSU yeterli mi?

ROG Strix'ten Galax'a düşmüyorsunuz. Ben 2060 SUPER koydum, sizdeki 2060.
2060 SUPER, 2070 ayarında bir kart, daha üstün yani.

Ayrıca koyduğum anakarta bak, koyduğun anakarta bak. İstersen topladığım sistemde anakartı da B450M S2H yapar daha iyi ekran kartı alırsın.

İnat edip 7500 TL'ye 2060 sistem alacaksan keyfin bilir. Galax istemiyorsan 200 TL daha koy GAMİNG X al.
MSI MSI GeForce RTX 2060 SUPER GAMING X RTX2060S 8GB GDDR6 256B (1XHDMI 3XDP) Ekran Kartı RTX2060-SUPER-GAMING-X | Trendyol

Senin koyduğun düz 2060, bu 2060 SUPER. Farkına bir bak istersen. Umarım yeterince açık olmuştur.

Sadece ekran kartı ROG Strix diye sisteme karar veriyorsun.

Ben Corsair MP510 kullanmışım sen Toshiba RC500.
Ben 2060 SUPER koyuyorum, sen 2060.
Ben B450 Gaming Plus MAX anakart koyuyorum sen B450M Dragon.

Son düzenleme:
Merhabalar herkese iyi forumlar öncelikle, arkadaşlar malumunuz dolar vs artışı oldu ancak acil sistem kurmam gerekti fiyatı vs şeyi ile ilgili şu anda ilgilenmiyorum ancak sistemde PSU yeter mi yetmez mi ve sistem darboğaz yapar mı, yapmaz mı diye aklımda yer edindi.
Sisteme bakarak görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Eki Görüntüle 528540

RTX 2070'li sistem toplanır o fiyata hocam toplayabilirim isterseniz?

Arkadaşlar hepinize tekrardan teker teker teşekkür ediyorum hepiniz haklısınız ancak sistemi tek bir yerden toplama taraftarıyım ve bu eklemeleri hazır sisteme eklemekteyim. Konuyu açma amacım aslında sadece şuydu bu sisteme 550W 80 Corbide serisi kasa ve PSU yeterli olacak mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı