AMD Ryzen 5 3600 ve ASUS ROG STRIX 2060 sistem toplama

ROG-STRIX-RTX2060-O6G-GAMING | Ekran Kartı | ASUS Türkiye bundakide 500 Watt öneri bütceniz uygunsa içiniz rahat etmeyecekse 650 Watt kasalara bakın isterseniz en azından içiniz rahat eder ve daha mutlu olursunuz sonuçta az para değil verilen tutar içinizede sinmesi lazım.

Yarın sipariş geçtiğim yer ile konuşacağım onlardan da net bir cevap aldıktan sonra ona göre hareket edeceğim çok teşekkür ederim hocam ayrıca şu Anakarta baktınız mı HDMI yok sadece VGA ve DVI oldugu yazıyor pek bir önemi varmı sizce

Anakarttaki hiç önemli değil sizin için aldığınız işlemcide dahili grafik yok anakartın üstündeki çıkışları zaten kullanamayacaksınız.

Anakarttaki hiç önemli değil sizin için aldığınız işlemcide dahili grafik yok anakartın üstündeki çıkışları zaten kullanamayacaksınız.

Anlamadığımdan dolayı soruyorum bu tarz şeyleri umarım sizleri sıkmamışımdır yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Psu watt olayını da halledebilirsem içim sinecek inşallah :)

Monitör kablosunu taktığın soketlerin adı, anakartın üstündekilere zaten takmayacağın için ekran kartına takacaksın kabloyu o yüzden sana lazım değil bazı işlemciler grafik kartlı oluyor ekran kartı olmadan monitörü direkt ana karta takarak PC çalıştırıyorlar ama 3600 işlemcide dahili grafik yok bu yüzden kabloyu anakarta taksanız bile görüntü alamazsınız bu yüzden onlar sizin için önemli değil :)
sanırım aklınızdaki soru işareti bitmiştir bir de sizdeki kasanın aynısından var şu anda bizde 550 Watt ile gayet güzel sıkıntısız çalışıyor MSI 2060 ekran kartı ile.

Monitör kablosunu taktığın soketlerin adı, anakartın üstündekilere zaten takmayacağın için ekran kartına takacaksın kabloyu o yüzden sana lazım değil bazı işlemciler grafik kartlı oluyor ekran kartı olmadan monitörü direkt ana karta takarak PC çalıştırıyorlar ama 3600 işlemcide dahili grafik yok bu yüzden kabloyu anakarta taksanız bile görüntü alamazsınız bu yüzden onlar sizin için önemli değil :)
sanırım aklınızdaki soru işareti bitmiştir bir de sizdeki kasanın aynısından var şu anda bizde 550 Watt ile gayet güzel sıkıntısız çalışıyor MSI 2060 ekran kartı ile.

Çok teşekkür ederim hocam sağolun

Gene bildiğini okuyan bir kişi daha. Hayır anlamadığım şey biz cahil veya bu işi hiç bilmeyen insanlar değiliz hatta geçen konuda arkadaş 4500 TL bütçe ile i3 9100f ve RX 570 topluyordu siz de RX 5700 XT veya 2070 toplayabilecekken 2060 topladınız... bir şey demiyorum.

Gene bildiğini okuyan bir kişi daha. Hayır anlamadığım şey biz cahil veya bu işi hiç bilmeyen insanlar değiliz hatta geçen konuda arkadaş 4500 TL bütçe ile i3 9100f ve RX 570 topluyordu siz de RX 5700 XT veya 2070 toplayabilecekken 2060 topladınız... bir şey demiyorum.

Lütfen şuanda tek site altında toplayıp atabilirmisiniz merak ettim gerçekten ayrıca 5700xt kartlarda ısınma problemi var diye duymuştum 2070 l toplayın bekliyorum

Gene bildiğini okuyan bir kişi daha. Hayır anlamadığım şey biz cahil veya bu işi hiç bilmeyen insanlar değiliz hatta geçen konuda arkadaş 4500 TL bütçe ile i3 9100F ve RX 570 topluyordu siz de RX 5700 XT veya 2070 toplayabilecekken 2060 topladınız... Bir şey demiyorum.

Hocam sen tavsiyeni yazarsın bunu değerlendirir aklına yatmaz almaz bazıları parça parça farklı yerden almak istemez bazıları sipariş geç gelir diye sabırsızlanır pahalıda olsa hemen almak ister siz üstünüze düşeni yapıp tavsiyede bulundunuz alıp almamak kullanıcının tercihi buna sinirlenmek yakışmadı size.
Keza buradaki arkadaş sistem tavsiyesi istememiş sadece PSU yeterli olup olmayacağını sormuş.

Lütfen şuanda tek site altında toplayıp atabilirmisiniz merak ettim gerçekten ayrıca 5700xt kartlarda ısınma problemi var diye duymuştum 2070 l toplayın bekliyorum
Buyur hocam sana tek siteden toplanmış 2 tane canavar gibi sistem.
Screenshot_192.png

Üstelik ben XFX modelinde ısınma yaşayan görmedim varsa atar mısınız öğrenmiş olurum.
Hocam sen tavsiyeni yazarsın bunu değerlendirir aklına yatmaz almaz bazıları parça parça farklı yerden almak istemez bazıları sipariş geç gelir diye sabırsızlanır pahalıda olsa hemen almak ister siz üstünüze düşeni yapıp tavsiyede bulundunuz alıp almamak kullanıcının tercihi buna sinirlenmek yakışmadı size.
Keza buradaki arkadaş sistem tavsiyesi istememiş sadece PSU yeterli olup olmayacağını sormuş.
Sinirlenmedim sadece tatlı bir eleştride bulundum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı