Merhaba arkadaşıma sistem topladım bu sistem için güç kaynağı ve kasa gerekiyor. Anakart ASUS Prime B450 mk-ii önerilerinizi bekliyorum. Maximum 3 bin TL olursa sevinirim.
hocam bu anakart mini atx mi -teşekkürler
Hocam bu anakart mini ATX mi -teşekkürler
teşekkür ederimHayır sorun çıkmaz. Kasa mid Tower bir kasa. Anakartta yazan mATX, Micro ATX anlamına geliyor. Dolayısıyla mATX hatta ATX anakartlar kullanabilirsiniz. Ebatlar zaten sitede mevcut anakartin ile kıyaslayadabilirsin
Teşekkür ederim.
Hocam Enermax'ın bu modelinin iç yapısı pek kaliteli değil, Revolution serisi harici Enermax PSU alınmaz.FSP 80 Plus Pro PSU mu kullanıyor.
Benim attığımda Enermax MAXPRO III 700W 80+ Standart 120mm Fanlı Güç Kaynağı (EMP700W) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bu var.
Hocam Enermax'ın bu modelinin iç yapısı pek kaliteli değil, revolution serisi harici enermax PSU alınmaz.
Benim attığımın içinde FSP Hydro k Pro 650W PSU var, daha kaliteli en azından içi rahat olur. Hem sistemine 650W yeter, isterse RTX 5070 taksın yine bu PSU yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.